Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

«Βαριά λόγια…» [Από το blog “Lockheart”]


Στις 22.9.2008, στο blog “Lockheart”, διαβάσαμε αυτό:


Βαριά λόγια...

Πως μοιάζει η αληθινή πραγματική αγάπη . . .


Σαν τον ήλιο, δεν έχει λάθος δεν μπορείς να το βρείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα μόνο που λάμπει αρκεί. Δεν έχει λόγο να ταυτιστει και να προσαρτήσει κάπου την παρουσία και την λάμψη του για να δικαιολογήσει την υπόσταση του. Υπάρχει λάμπει και αυτό αρκεί από μόνο του . . οπότε . . .


Παψτε επιτέλους να ψάχνεται ευτυχίες και άλλες τέτοιες ανοησίες απλά ακολουθήστε το πεπρωμένο σας όποιο και να είναι αυτό αναλάβετε το κόστος και την ευθύνη των πράξεων σας και απλά σε κάθε δυσκολία και πόνο να την δείτε σαν πρόκληση που καλείστε να ξεπεράσετε απλά για να κάνετε ένα update στην εσωτερική σας κατάσταση και ενδυνάμωση της προσωπικότητα σας . Κάθε μάχη είναι μια κατάσταση εκπαιδευσης οπότε μην κλαψουρίζεις για το οτιδήποτε, ποτέ η αιτία δεν είναι αρνητική ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα απλά είναι πως το εκλογικεύει ο εγκέφαλος σου και πως το εγω σου τροφοδοτεί τον κόσμο σου για να τον χρωματίσει ΕΓΧΡΩΜΑ η ασπρόμαυρα .ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ; ζήσε σαν καρκινοπαθής ! Κάθε μέρα να σκέφτεσαι τον θάνατο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και ναι! θα νιώσεις να χαμογελάς συνεχώς διότι θα αντιλαμβάνεσαι μέσα στην μολυσμένη σου συνείδηση την ρευστότητα αυτού του κόσμους και την αλλοίωση που τοβη περιβάλει ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ! Ο Θάνατος σου χαμογελά με το ΔΡΕΠΑΝΙ ακονισμένο! Ξέρει πότε θα σε πάρει ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ! ζησε απλά όμορφα ταπεινά και αγνά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ! πάψε να κάνεις όνειρα μακροχρόνια απλά κάνε μικρους απλους σχεδιασμούς στην ζωή όχι μακρινούς. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! Για φαντάσου να πάλευεις για κάτι που θα κάνεις σε 10 χρόνια και στον 5ο χρόνο να πεθάνεις ! ! ΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! Ξέρεις ποιος κατακτά τελικά την εσωτερική γαλήνη ; ε ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ !ΑΥΤΟΣ που δεν σκλαβώνεται με τίποτα ! δίνεται αλλά δεν ταυτίζεται με τίποτα στην ζωή ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Αυτός που η ύλη έχει να κάνει με εργαλείο και με σκοπούς σκλαβωμένης επιθυμίας! Αυτός δεν βάζει όρους εσυ βάζεις ΓΙΑΤΙ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ; κάνε μια ερώτηση στον εαυτό σου . . τι θα πάρεις μαζί σου στην κάσα αυτό που δεν θα πάρεις

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Πέταψε στα σκουπίδια τον εγωισμό και σταμάτα την απληστία σε όλους του τομείς. ΑΝΕΠΤΥΞΕ τους δύο παράλληλους : Το σώμα και το πνεύμα !!! δεν έχεις αλλη επιλογή εκτός αν θές να ζείς σαν ρομποτάκι και σκλαβωμένο ζώο. ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !


Είσαι με κάποιον άνθρωπο; Τότε γιατί όταν τσακώνεσαι τον βλέπεις σαν αντίπαλο και το εγώ σου οργιάζει ; ε ; και μετά μιλάς για αγάπη; Σκάσε και είναι ανάξιος/α να λές αυτή την λέξη είναι ασέβια και βλασφημία. Για να την πεις αυτή την λέξη πρέπει να έχεις αρχίδια στο μυαλό και στην καρδιά να παλεύεις για τον άλλον χωρις όρους, να μην κοπανάς παρελθόν για να αποδείξεις την αγάπη που έδωσες. Δώσε και μην σε ενδιαφέρει να πάρεις το χρέος το έκανες. Όποιος δίνει αγάπη και περιμένει να πάρει είναι ΕΜΠΟΡΑΣ αυτής άρα απατεώνας του πνεύματος και πλανάται δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ και να ζήσει ποτέ. Να σου πω ; ναι ! εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και που έχεις το ΕΓΩ στα όρη και φωνάζει. Αν περνας από ένα λιμάνι και κάποιος πνίγεται και τελικά βουτήξεις και τον σώσεις μετα τι θα κάνεις; θα του ζητήσεις λεφτά που του έσωσες την ζωή; ή την επόμενη μέρα θα τον αναζητάς για να στο ανταποδώσει ; δεν σε αφορά έκανες αυτό που ήθελες με αγαπη και αυτό αρκεί. Με με ενδιαφέρει αν κάποιος δεν μου δώσει αγάπη διότι απλά : ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ! το ίδιο και τις ύβρεις ! Αν με βρίσει κάποιος απλά: ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ !.


Η επιτυχία είναι να πεθάνεις και εκείνο το λεπτό να ΜΗΝ κανεις την ερώτηση:

«Μήπως η ζωή μου ήταν ένα λάθος;»

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕ! Και να ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !


Η ανάρτηση είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στους πολεμιστές ΕL.ZIN που παλεύουν και φωνάζουν για τα προαναφερθέντα βγάζοντας την κραυγή του αετού για το μεγάλο πέταγμα !


ΠΗΓΗ:

http://lock-heart.blogspot.com/2008/09/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: