Σάββατο 16 Μαΐου 2009

«Το νεανικό δελτίο του Star - Reloaded» [Από το blog “Προσοχή δαγκώνει! (Peslac)”]


[Συνέχεια από το χθεσινό…]



Στις 7.5.2008, στο blog “ Προσοχή δαγκώνει! (Peslac)”, o Βασίλης, σε συνέχεια (μετά από ένα χρόνο!....) αυτού που αναδημοσιεύσαμε χθες, επανήλθε στο θέμα, με το παρακάτω κείμενο:


Το νεανικό δελτίο του Star - RELOADED


Πριν από έναν χρόνο, αποτόλμησα το αδιανόητο... Έκατσα και είδα ολόκληρο το δελτίο του Star! Είπα να το επαναλάβω και τώρα, για να δούμε μαζί πόσα άλλαξαν στη θεματολογία και το ύφος του πρότυπου αυτού δελτίου... Η τραγική αλήθεια είναι ότι άλλαξε κάτι... Είχε ακόμα περισσότερες ειδήσεις, πράγμα που δεν είχα υπολογίσει και τα χάπια μου τέλειωσαν γρήγορα!

Κατά τ' άλλα, η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλά χέρια, ο Λιάτσος τσαλαπατάει ακόμα ό,τι απέμεινε από την επαγγελματική του αξιοπρέπεια, οι ξανθιές ρεπόρτερ χρησιμοποιούν τις ίδιες βαφές και τα καρτουνάκια με τον Ντάφυ και το κογιότ είναι πάντα εκεί! (Δεν είχαμε ειδήσεις από τη Eurovision, όμως, μια και πέρσι έκανα το θέμα όταν είχε λήξει ο διαγωνισμός και το δελτίο είχε ψωμί για 5 μήνες!)

Πάρτε κι εσείς ένα βάλιουμ, κάντε υπομονή και απολαύστε τις σημαντικές ειδήσεις που απασχολούν τη χώρα, σύμφωνα με το Star Channel!

1. Ρεπορτάζ για τους νεκρούς από τον τυφώνα στη Μιάν Μαρ.

2. Υποχρεωτική η στράτευση των νέων στα 18. Δηλώσεις του Θεού Μεϊμαράκη, που στα 50 θυμήθηκε ότι καλύτερα να είχε πάει στρατό μικρός...

3. Καταζητούμενος παιδεραστής από την Ιντερπόλ.

4. Κηδεύτηκε ο οδηγός που δολοφονήθηκε πρόσφατα από τον δραπέτη... Η κάμερα, φυσικά, κόλλησε στο πρόσωπο της κόρης που σπάραζε, με την κλασική μουσική αγωνίας... Ο Νομάρχης Πανίκας κάνει φαιδρές δηλώσεις για τη φαιδρότητα των Ελλήνων... (μετά πήγε τη στολή του Ζορρό στο καθαριστήριο, μάλλον!)

5. Στις φλόγες τυλίχτηκε σκάφος στη μαρίνα του Φλοίσβου. Φέτος πρωτοτύπησε το κανάλι κι έβαλε 5 σοβαρές ειδήσεις! Μετά, άρχισε το γνωστό ξεφάντωμα σημαντικών γεγονότων:

6. Ερωτικά πάρτυ μέσω Facebook... Σύμφωνα με το κανάλι, σε ένα διαμέρισμα της Αθήνας, γίνεται όργιο με επώνυμους, ενώ βλέπουμε και αποκλειστικά πλάνα των celebrity, άσχετα αν δεν φαίνεται κανένας, πέρα από μία θολούρα! Προφανώς για να καλυφθούν καλά τα πρόσωπα των... εργαζόμενων του καναλιού που παρίσταναν τους επώνυμους!!!

7. Η Βατίδου σε εκπομπή του Σταρ. Πήγε στο "Σιγά τον πολυέλαιο" για να της επιπλώσουν το σπίτι (καλά να πάθει, αχούρι θα της το κάνει ο ατάλαντος!) Ο Αλέξης την κράζει για 456η φορά στην κάμερα, ενώ η μουσική επένδυση είναι το "Τα πήρες όλα κι έφυγες" και το ¨Κατεδαφίστε το"! Εμβόλιμα πέφτουν και διάφορα καρτουνάκια με τον Ραν Ταν Πλαν, όσο ο Αλέξης μας λέει για τον καναπέ από την Ιταλία...

8. Κράξιμο στον αοιδό Νίνο. Ένας ρεπόρτερ με κακομοιροφωνή ειρωνεύεται τον τραγουδιστή που δηλώνει ότι τους αγαπάει όλους και δεν έχει βλάψει κανέναν ποτέ...

9. Ο Λάκης Γαβαλάς κράζει τη μόδα των emο. Τους κατηγορεί για κιτσάτο συναίσθημα (προφανώς, το να ντύνεσαι με κελεμπίες, χαλάκια μπάνιου και καθρεφτάκια είναι πιο σικάτο στο σύμπαν του Γαβαλά!) Μετά δηλώνει ότι ακούει ροκ όταν φοράει κάτι με καρφιά!!!

10. Κάτι μοντέλες κλαίγονται που κόπηκαν από τα καλλιστεία Μις Ελλάς... Ένας παντελώς άγνωστος αποχώρησε επειδή η Τατιάνα δεν δέχτηκε να φορέσει τα ρούχα του... (Συγκλονισμένος σκουπίζω ένα δάκρυ...)

11. Διαμάχη Κούγια-Βατίδου, επεισόδιο 2.342: ο Αλέξης δίνει συνέντευξη στην Τατιάνα. Όλοι χαζογελάνε συνέχεια... Εγώ αρχίζω να τρώω τα νύχια μου...

12. Άγνωστος μιλάει για το ριάλιτι που πήγε. Ένας υπερκινητικός νεαρός και wannabe χιουμορίστας, με όνομα που θυμίζει χάπι για την οστεοπόρωση, μοιράζεται μαζί μας τους αδιάφορους λόγους για τους οποίους πήγε στο ριάλιτι TV STARS για να γίνει παρουσιαστής... (Τιμωρήθηκε βρίσκοντας δουλειά στη Μενεγάκη!)

13. Η Καλομοίρα σε εγκαίνια μαγαζιού. Η τσαχπινογαργαλιάρα σταρ νιαουρίζει διάφορα ακατάληπτα σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων της J-Lo. Μιλάει για το άγχος που έχει πριν τη Eurovision, που την οδηγεί σε... σκέψιμο!!! (Θα πάθει κάνα λουμπάγκο η κοπέλα!)

14. Ο Ρονάλντο γίνεται ρόμπα. Ο ποδοσφαιριστής ζητάει συγγνώμη που τον έπιασαν σε ξενοδοχείο με... τρεις τραβεστί!!! Αρνείται ότι γνώριζε πως επρόκειτο για άντρες! (Προφανώς, τότε, έχει ή μυωπία ή πολύ κακό γούστο!)

15. Ο Χάρης Σιανίδης στο Άγιον Όρος. Ο στυλίστας-κουνίστας μιλάει για την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος (βοήθειά μας και βοήθεια των δύσμοιρων μοναχών...) Δηλώνει ότι έφαγε κατσίκι "επειδή είναι πιο σικ!" (Καλά που δεν έφαγε καμιά τσάντα Prada, δηλαδή!!)

16. Γιγαντοαφίσσα δημιουργεί πρόβλημα στην Ιταλία. Μία αφίσσα με γυναικεία στήθη προκαλεί μποτολιάρισμα στη γειτονική χώρα. Φοβερή είδηση-τσόντα! Τόσο σημαντική, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας πούνε τι διαφήμιζε η αφίσσα...

17. Διαγωνισμός μπόμπας σε νερό. Κάφροι Βρετανοί, μεταμφιεσμένοι, κάνουν βουτιές σε μια πισίνα για να δούνε ποιος έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα -και κάλο... (Οι εξωτερικές ειδήσεις, όσο πάνε και βελτιώνονται!)

18. Μελαχρινές ιταλίδες. Άλλη αδιάφορη είδηση από τον μεγάλο έρωτα του Σταρ: την Ιταλία! Πάλι καλά που δεν έκαναν πρόεδρο τους τον Μπερλουσκόνι!

19. Γαλάτης στη Μύκονο, Νο234. Ο πυροβολημένος μόδιστρος ξεναγεί στη Μύκονο την υπέρβαρη, κατά φαντασίαν στέκα, άφωνη Μαλλιωτάκη, την οποία αποκαλεί "αντιμπριζολέ" και "0 λιπαρά"... Εκείνη δείχνει να κολακεύεται που την παρομοιάζουν με γιαούρτι της Φάγε!

20. Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης σχολιάζει. Γεμίζει το κλασικό 5λεπτο που τους περίσσευε, γουργουρίζοντας διάφορες χοντροκομμένες κακίες για τον Σιανίδη, τη Βατίδου και τη Θώδη. Δυστυχώς δεν πέφτουν υπότιτλοι για να καταλαβαίνουμε τι λέει...

21. Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε εξιτήριο. Και είχα μια ανησυχία για την κοπελιά! Την άλλη βδομάδα θα βγάλει τις αμυγδαλές της, αν της κάνουν και καμιά λοβοτομή καταλάθος, μπορεί και να γλιτώσουμε από μια πρωινή ξανθιά!

22. Δηλώσεις "επωνύμων". Κάτι άγνωστοι πετάνε μπαρούφες στη νυχτερινή τους έξοδο! Μία κοκορόμυαλη χαίρεται που η ασθένεια της Μελέτη "ήταν κάτι... περιοδικό" -αντί για παροδικό! Άντε, και εφημερίδα της ευχόμαστε!!!

23. Ο Δαβίδ Σαμαράς (;;;) κλαίγεται. Ένας μοντέλος - που ανάθεμα κι αν ξέρει ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ποιος είναι - στενοχωριέται που δεν μπορεί να βρει δουλειά σαν ηθοποιός... (Με την τσαχπινιά και το κούνημα που ρίχνει, μόνο δουλειά σαν κούνια σε παιδική χαρά θα μπορούσε να βρει...)

24. Η γκουβερνάντα του Ρομπ Λόου κάνει μήνυση. Κατηγορεί τη... γυναίκα του ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση ενώ οι δύο προηγούμενες είχαν μηνύσει εκείνον! Τέτοια βλέπουν οι δικοί μας και ξεπετάγονται!

25. Μια ρεπόρτερ διαβάζει τα sms των τηλεθεατών. Τώρα, ποιος κουλός κάθεται και χρεώνεται 3 ευρώ για να στείλει τη βλακεία του στο Σταρ, δεν ξέρω... Καλά να πάθει!!

25. Βράβευση του Γιάννη Σμαραγδή για το "Ελ Γκρέκο". Αρχίζω να παίρνω κανονικές ανάσες! Το Σταρ έβαλε αληθινή καλλιτεχνική είδηση και -ακόμα καλύτερα- δεν την επένδυσε με καρτούν!!!

26. Ο Γιάννης Αϊβάζης φωτογραφίζεται. Πλάνα από μία πισίνα σε ταράτσα, όπου ο Υπερκαλλιτέχνης παίρνει πόζες στο νερό. Μετά γίνεται αναφορά στη διεθνή καριέρα που θα κάνει, όπως τόοοοοοοσοι άλλοι, άλλωστε πριν από αυτόν! Σε κάνα χρόνο θα διαφημίζει κι αυτός μαξιλάρια στο Τηλέ-Άστυ!

27. Αφιέρωμα στο online παιχνίδι Ikariam.

28. Τρεις αθλητικές ειδήσεις. Η πρώτη αφιερωμένη, κλασικά, στον Παναθηναϊκό!

Αυτό ήταν... Για άλλη μια φορά, η γλυκειά ηδονή της εγκεφαλικής βλάβης άρχισε να με τυλίγει, ενώ το στερητικό σύνδρομο Eurovision-ειδήσεων με κυρίευσε... Εμφανής, επίσης, ήταν η απουσία είδησης για το εξώγαμο του Πασχάλη... Φυσικά, την ώρα που στην οθόνη μου έβλεπα κουλούς, παλαβές κι ανεκδιήγητους, από κάτω σκρόλαραν στα γρήγορα ασήμαντες ειδήσεις όπως οι αιματηρές διαδηλώσεις στη Σομαλία, οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και διάφορα άλλα... Το Σταρ έχει πιάσει το νόημα εδώ και χρόνια: οι αποβλακωμένοι τηλεθεατές, χειραγωγούνται και εύκολα! ;)


ΠΗΓΗ:

http://peslac.pblogs.gr/2008/05/to-neaniko-deltio-toy-star-reloaded.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: