Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

«Οι κοσμοδιορθωτές και τα δώρα τους» [Από το blog “ANemos”]


Πριν από μία εβδομάδα, στις 25.6.2010, στο blogANemos διαβάσαμε αυτό:


Οι κοσμοδιορθωτές και τα δώρα τους

Πίσω από όλες τις ιδέες, ιδεολογίες, ιδεολογήματα, ιδεοληψίες, κοσμοθεωρίες, κοσμοαντιλήψεις, φιλοσοφίες, θρησκείες, θεολογίες, σοφίες και σοφιστείες κυλούν δύο "καθαρά" ρεύματα:

Το ένα πρεσβεύει οτι ο άνθρωπος είναι κατά βάση κακός (είτε ευθύς εξ' αρχής, γενετικά προσδιορισμένος είτε επειδή βαρύνεται από κάποιου είδους προπατορικό αμάρτημα, είτε...)

Το άλλο, οτι είναι κατά βάση και εν δυνάμει καλός (είτε ευθύς εξ' αρχής, γενετικά προσδιορισμένος είτε επειδή φέρει ως πλάσμα του θεού την ευλογία του δημιουργού του, είτε...)


Το πιο από τα δύο αυτά ρεύματα κυριαρχεί εδώ και 10.000 χρόνια είναι κάτι περισσότερο από φανερό!


(Οι εξαιρέσεις -όπου δηλαδή κυριάρχησε το ρεύμα του "κατά βάση καλού ανθρώπου"-, ελάχιστες και όχι πάντοτε ευτυχείς... Σε μια "κοινωνία αγγέλων", οι κακοί, τα μιάσματα, οι δαίμονες, οι μάγισσες, οι αιρετικοί, οι αντιφρονούντες θα πρέπει να αποβληθούν. Για το καλό των υπολοίπων. Των πολλών. Των καλών κ' αγαθών...)


"Ο κόσμος θα πρέπει να διορθωθεί!"

Με το μαλακό ή δια της βίας. Με το καλό ή με το άγριο. Με φωτιά και με τσεκούρι. Με φαλτσέτες ή με φλογοβόλα. Με Ιερές Εξετάσεις ή με Κεντρικές Επιτροπές. Με υγρό πυρ ή με υδρογονοβόμβες. Με μαστίγια και με καρότα. Με Καιάδα ή με ευγονική.

Με βόμβες που διαμελίζουν κορμιά!

Γιαπωνέζων, Γερμανών, Ιρακινών, Βιετναμέζων, Αμερικανών, Ισραηλινών, Παλαιστίνιων, Κούρδων, Τούρκων, Ελλήνων, Τουρκοκυπρίων, Ελληνοκυπρίων, ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., Αφγανών μεταναστών, αστυνομικών!

Οι κοσμοδιορθωτές πιστεύουν οτι όλοι οι Εβραίοι είναι γουρούνια (ή/και) ολοι οι άραβες είναι δολοφόνοι (ή/και) όλοι οι ινδιάνοι είναι υπανάπτυκτοι (ή/και) όλοι οι Τούρκοι είναι μογγόλοι (ή/και) όλοι οι Αμερικάνοι είναι φονιάδες των λαών...


Και βέβαια πως...

...όλοι οι Μπάτσοι είναι Γουρούνια και Δολοφόνοι!

...όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι Τεμπελχανάδες και Κηφήνες!

...όλοι οι πολιτικοί διαπλεκόμενοι απατεώνες (και γι' αυτό να "καεί το μπουρδέλο η Βουλή με τους πολιτικούς μέσα!).


Η πιο ολοκληρωμένη (και ολοκληρωτική) έκφραση των κοσμοδιορθωτών είναι η ρήση/σύνθημα/δόγμα: "Στον Πόλεμο δεν υπάρχουν αθώοι!"


Τι μπορεί να σημαίνει αυτό στην πράξη;

Πως είτε ο Χρυσοχοΐδης σκοτωθεί είτε ο υπασπιστής του είτε ένα αστυνομικός φρουρός είτε ένας υπάλληλος των ΕΛΤΑ είτε ένας περαστικός, επι της ουσίας είναι ένα και το αυτό πράγμα.

Ολοι οι προαναφερθένετες "είναι ένοχοι"! Ανεξαιρέτως!

Δεν τίθεται καν θέμα έστω και συνοπτικής δίκης!


Ο κοσμοδιορθωτής έχει αποφασίσει για όλους μας! Ενώνει τα καλώδια και "μπουμ"!


Αυτόματα, βεβαίως, τίθεται το ερώτημα: Αν όλοι σ' αυτόν τον γαμημένο πόλεμο είναι ένοχοι, στο όνομα τίνος γίνεται αυτός ο γαμημένος πόλεμος;


Κάπου πρέπει να υπάρχει ένας αθώος! Εστω ως εξαίρεση...


Υπάρχει;

Οι "θεολόγοι" βομβιστές δεν νομίζω οτι ασχολούνται με τέτοια θέματα!

Κανένας κοσμοδιορθωτής δεν ασχολείται με τέτοια θέματα.


Το "πίστευε και μη ερεύνα" ισχύει και εδώ όπως και σε κάθε θεολογία, άλλωστε. Κάθε θρησκεία λειτουργεί με τη σιγουράντζα του δόγματος.


Γιατί αν ασχοληθούν, έστω και προς στιγμή, θα αποκαλυφθεί στα μάτια όλων (ΚΑΙ στα δικά τους) ο θεοκρατισμός τους!


Κι ακόμη...


...το οτι δεν είναι απλώς συνομιλητές της Εξουσίας (που πολεμούν, υποτίθεται)

...αλλά το άλλο πρόσωπο της Εξουσίας

...δηλαδή η ίδια η Εξουσία!


Και το Θέαμα της Εξουσίας! Βεβαίως, βεβαίως!


Σε αυτή την περίπτωση, μπροστά στην ισχύ του "σε ένα Πόλεμο όλοι είναι ένοχοι", μικρή σημασία έχει αν χθεσινή βόμβα μπήκε ή βγήκε ή ήταν ήδη εκεί.


Ούτως ή άλλως στα χέρια μας έσκασε! Ολων!

Και το οτι ζούμε ακόμη δεν λέει τίποτα απολύτως!

Αύριο μεθαύριο ίσως έλθει η σειρά μας...


Μέχρι να μας "διορθώσουν" οριστικά!


Υ.Γ.: Προφανώς, το οτι ΟΥΤΕ σήμερα δεν βγήκαμε στους δρόμους δείχνει οτι έχουμε αποδεχτεί και τον κοσμοδιορθωτισμό και τις ενοχές μας. Χάιλ!!!


ΠΗΓΗ:

http://naftilos.blogspot.com/2010/06/blog-post_6647.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Anemos+%28ANemos%29&utm_content=Google+Reader


Δεν υπάρχουν σχόλια: