Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

«Φάρσα Τσουκάτου: Η απροκάλυπτη νεοελληνική παρακμή» [Από το blog “ Ροϊδη εμμονές”]


Προ 10ημέρου, δηλαδή στις 10.5. 2010, στο blog “Ροϊδη εμμονές” , διαβάσαμε αυτό:


Φάρσα Τσουκάτου: Η απροκάλυπτη νεοελληνική παρακμή


Κύριε Ροΐδη,

Είναι φανερό πως το μόνο που κρατάει ακόμη όρθια την οικονομία μας είναι ο φόβος της γηραιάς ηπείρου μήπως ο ελληνικός ιός χτυπήσει την πόρτα της. Ο Έλληνας ασθενής όμως είναι φοβάμαι ανίατος. Ακόμη και τώρα που ψυχορραγεί αρνείται την πιο στοιχειώδη αυτοκριτική για την άσωτη ζωή του και τη λήψη οποιασδήποτε θεραπείας. Ενοχοποιεί μάλιστα, αυτούς από τους οποίους ζητά βοήθεια.

Ένας από τους γιατρούς που τον κουράρουν, ο χημειοθεραπευτής δρ.Σαμαράς (του γνωστού καρδιολόγου) πρότεινε επίσημα να αρνηθεί η Ελλάδα τη χημειοθεραπεία του ΔΝΤ, χωρίς όμως να δίνει εναλλακτική αγωγή. Η οικογένεια του ασθενούς, αντί να απολύσει το γιατρό τον κρατάει ως μια μελλοντική επιλογή της, όταν έλθει η ώρα να αλλάξει γιατρό. Αντίθετα η δρ Θεοδώρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη (του γνωστού θαλερού συλλέκτου αρχαιοτήτων) που δεν έκρυψε την αλήθεια για τη μόνη μέθοδο στην οποία πιστεύει η Σχολή Σαμαρά, απολύθηκε και είναι προς το παρόν άνεργη. Αν η πρόταση του δρος Σαμαρά, απόφοιτου της πανεπιστημιακής Σχολής «Πατριωτικά Μυστικά Κονδύλια», γινόταν δεκτή, μέσα σε λίγες ημέρες ο ασθενής θα πεταγόταν έξω από το σπίτι του για χρέη, οι νοσοκόμες θα έμεναν απλήρωτες και ο άρρωστος θα βρισκόταν στο έλεος της οργής των δανειστών του. Είναι φανερό πως ο γιατρός είναι αλμπάνης, αλλά η οικογένεια συνεχίζει να επενδύει και σε αυτόν.

Όλοι οι σοβαροί γιατροί συνιστούν αποτοξίνωση του ασθενούς. Ο δρ. Κον Μπέντιτ μάλιστα εξεπλάγη από την επιθετικότητα του μικροβίου exoplismoi-mizes και την παράνοια του ασθενούς να το παίρνει σε υπερβολικές δόσεις και σύστησε άμεση αντιβίωση. Το μικρόβιο αυτό του γένους patriotiliki diafthora, του έχει φάει τα σωθικά. Ο ασθενής προσποιείται πως δεν το ξέρει. Για άλλα σαρκοβόρα μικρόβια πάλι, ισχυρίζεται πως δεν τα καταπολεμά επειδή έχουν ισχυρή αντιβιοτική θωράκιση με πατέντα του δρα Σημίτη (“ατιμωρησία, λήθη και παραγραφή”). Αυτό βέβαια δεν είναι αλήθεια αφού η μέθοδος αυτή προσκρούει εμφανώς στον όρκο του Ιπποκράτη, (δηλ. στο Σύνταγμα που ορίζει ισότητα των βλαβερών μικροβίων απέναντι στα φάρμακα) και μπορεί εύκολα να παρακαμφθεί. Περιέργως δεν το ζητά αυτό κανείς. Συνταγματικό δικαστήριο δεν υπάρχει μεν, αλλά εύκολα, αν υπήρχε η ιατρική βούληση, θα μπορούσε να έχει κηρυχθεί ο περί ανευθυνότητας των υπουργικών μικροβίων νόμος αντισυνταγματικός.

Αλλά και έτσι ακόμη κι αν ήταν, ένα από τα φοβερότερα μικρόβια το zimens dicommaticus, έχει ένα ασθενές στέλεχος, το γονίδιο tsoucatus gloiodicus, το οποίο δεν προστατεύεται από την ασπίδα Σημίτη. Το μικρόβιο έχει επισημανθεί από το μικροσκόπιο, έχει απομονωθεί και μπορεί άμεσα να χτυπηθεί. Αποτελεί μάλιστα στρατηγικό στέλεχος του ιατρικού προβλήματος, αφού προκαλεί τη φοβερή νόσο «Μαύρο και διαπλεκόμενο πολιτικό χρήμα», και μάλιστα έχει μολύνει εκτός από τον ασθενή και το ίδιο το σπίτι του γιατρού dr Gap, τον κακόφημο οίκο «Ανοχής και Προστασίας Κομπιναδόρων» της οδού Χαριλάου Τρικούπη. Δηλαδή ο δόκτωρ (με μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ παρακαλώ) που υποτίθεται πως θα θεραπεύσει τον ασθενή, έχει το πρόβλημα μέσα στο ίδιο του το ιατρείο. Αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά κάνουν πως δεν το ξέρουν. Ο γιατρός που λόγω των μακροχρόνιων ιατρικών του σπουδών στο εξωτερικό αγνοεί τη φράση «εξ απαλών ονύχων» δηλώνει πως τα μικρόβια θα εξοντωθούν και στήνει εξεταστικές επιτροπές, που όλοι μας ξέρουμε πόσο τις φοβούνται τα μικρόβια.

Αλλά και γιατροί άλλων ιατρικών σχολών, με πολύ μικρό ρόλο είναι η αλήθεια στη θεραπεία και ελάχιστη ευθύνη για την ασθένεια (όσο κι αν ο δρ Πρετεντέρης λέει πως δήθεν φταίει το ίδιο όλο το Νοσοκομείο γιατροί, νοσοκόμες, θυρωροί και καθαρίστριες), αφού ο ασθενής ποτέ του δεν τους καταδέχτηκε ούτε για μια επίσκεψη, έτσι για να θορυβήσει λίγο τους μαιτρ της ιατρικής που τον κουράρουν, προτείνουν ατελέσφορες θεραπείες Η δρ. επαναστατικής Χειρουργικής κα Παπαρήγα και οι δρες ομοιοπαθητικής κ.κ.Τσίπρας και Αλαβάνος, προτείνουν τα φάρμακα anypakoi, dimopsifisma, ekloges, αλλά όχι το χτύπημα του μικροβίου tsoucatous gloiodicus, που βρίσκεται στην καρδιά του προβλήματος. Είτε φοβούνται το μικρόβιο, είτε, το πιθανότερο, ζώντας και συναγελαζόμενοι μαζί του στο κυλικείο του Νοσοκομείου της Βουλής το έχουν συνηθίσει και συμπαθήσει, έχοντας αναπτύξει και αυτοί κάποιο είδος μιθριδατισμού απέναντί του, γι’αυτό και κάνουν πως το αγνοούν. Άλλωστε η προβληματική τους όραση τους απαγορεύει να βλέπουν πολλά ακόμη, όπως π.χ. τον ζάπλουτο φίλο του δρος Gap τον κ. Τρεπεκλή που θα μπορούσε να βοηθήσει κάπως οικονομικά τον ασθενή με εκείνη την νόμιμη προμήθεια των 6,5 εκατ.ευρώ που πήρε (αξιοκρατικά) για το άχρηστο φάρμακο C4I με το οποίο πότισε τον άρρωστο.

Μια εκτός πιάτσας κλινική πάλι, η Prasini oikologika βρήκε, πολύ καθυστερημένα είναι η αλήθεια, το θάρρος να πει τα μικρόβια με το όνομά τους, αλλά δεν την άκουσε κανείς. Φαντάζομαι τη φρίκη των γιατρών της Αριστεράς στο άκουσμα και μόνο των προτάσεων αυτών που πάσχουν από επικίνδυνη σαφήνεια, ρεαλισμό, κρουστικότητα (αυτό κι αν χαλάει την ιατρική πιάτσα), αμεσότητα, πράγματα δηλαδή που δεν ταιριάζουν σε παραδοσιακούς σοφούς γιατρούς που μιλάνε αόριστα ακαταλαβίστικα, μεταφυσικά (σοσιαλισμός, καπιταλισμός, Μάαστριχτ, σύμφωνο σταθερότητας, ανατροπή, αντισυστημικότητα, σκέψη του Μάο, κλπ κλπ), μεταθέτοντας πάντα τη θεραπεία σε κάποιο απώτατο μέλλον, χωρίς να ρίχνουν το επίπεδο με ονοματολογία και καταπολέμηση συγκεκριμένων μικροβίων, αφού για όλα “φταίει ο καπιταλισμός”: Προτείνει λοιπόν η κλινική των Οικολόγων: «.. ..κατάργηση των φορολογικών προνομίων για τα έσοδα και την περιουσία της Εκκλησίας, την επιστροφή από το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο ταμείο του ποσού που δηλώνει ο κ. Τσουκάτος ότι έλαβε ως ταμίας του εκ μέρους της Siemens, την κατάθεση από τον Α. Σαμαρά του ποσού που ο κ. Χριστοφοράκος ισχυρίζεται ότι έδωσε στη Ν.Δ….».

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=541048

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ο ασθενής είναι καταδικασμένος. Ανάξιος, βλαξ και διεφθαρμένος ο ίδιος, έχει διαλέξει ανίκανους και φακελάκηδες γιατρούς, αναβάλλοντας τις δραστικές θεραπείες και τα πικρά φάρμακα, ελπίζοντας πως ο θεός της Ελλάδας που καταδικάζει σε θάνατο παιδάκια της Αφρικής θα τον σώσει. Θα οδηγηθεί λοιπόν ο Έλληνας ασθενής σε πλήρη μαρασμό και την ώρα που θα ξεψυχάει θα ακούσει το ιατρικό του συμβούλιο να λέει:

Κύριοι, η εγχείρησις επέτυχεν αλλά ο ασθενής απέθανεν.

…..


Υ.Γ.

Ειδοποίησις δια το εκλεκτόν κοινόν:

Την νεκρώσιμον ακολουθίαν θα ψάλουν με βυζαντινήν μεγαλοπρέπειαν (ο ασθενής μεγαλοπιανόταν εξανέκαθεν) ο ιερός Ιερώνυμος, (αφορολόγητος πτωχούλης του θεού, επίσκοπος Βοιωτοπεδίου, που ως μέθοδο θεραπείας πρότεινε: “Να μας βοηθήσει ο Θεός”) και ο σεπτός ηγούμενος Εφραίμ Βατοπεδινός ο Ακτήμων (15 μήνες πρωτόδικα, ελεύθερος και πάντα ηγούμενος).

Η τεθλιμμένη χήρα

Αγγελική Μέρκελ-οικιακά.

Οι βαρυπενθούντες συγγενείς

Σύλβιος Βερλουσκόνης, ο μπερμπάντης

Νικόλαος Σαρκοζής ο μάγκας, ο γόης, ο Σαλονικιός.


ΠΗΓΗ:

http://roides.wordpress.com/2010/05/10/10may10/


Δεν υπάρχουν σχόλια: