Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

«Τρία μυστικά ζωής» [Από το blog “Aspa online”]Πριν από πέντε εβδομάδες, στις 16.1.2013, στο blogAspa online” της Άσπας, διαβάσαμε αυτό:


Τρία μυστικά ζωής

Κάνει skateboard από τότε που ήταν δέκα. Είναι τυφλός από τότε που ήταν δύο.Στο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, o Tommy Carroll αναφέρει τρία σημεία που με αγγίζουν, που δεν ισχύουν μόνο για το skateboard αλλά και τη ζωή γενικότερα.

Το πέσιμο είναι μία επιδεξιότητα στην οποία γίνεσαι καλός, όπως ακριβώς ακριβώς γίνεσαι καλός και στο ίδιο το άθλημα. (Πέφτεις και ξανασηκώνεσαι. Πέφτεις – καλύτερα – και ξανασηκώνεσαι. Πέφτεις – ακόμα καλύτερα – και ξανασηκώνεσαι. Μυστικό ζωής.)

 Το διασκεδαστικό στο skateboard είναι όταν έχεις να πετύχεις κάτι καινούργιο που είναι κάπως τρομαχτικό και τελικά να το καταφέρνεις. Αισθάνεσαι αυτή την απελευθέρωση από την ένταση και είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα που θα αισθανθείς ποτέ. (Νιώσε το φόβο και κάν’ το έτσι κι αλλιώς. Μυστικό ζωής.)

 Όλα γίνονται για έναν λόγο και πάντα υπάρχει τρόπος να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο αν το θέλεις αρκετά. (Χωρίς περαιτέρω σχόλια. Μυστικό ζωής.)


Με λίγα λόγια: Πέφτουμε, ξανασηκωνόμαστε, το κάνουμε κι ας φοβόμαστε και πάντα υπάρχει τρόπος!


ΠΗΓΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: