Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

«Όλα να πάνε χάλια, τόσο χάλια όσο δεν γίνετα περισσότερο» [Από το blog “Rodia Mixer”]


Πριν από ένα ακριβώς χρόνο, στις 31.12.2007, στο blogTaparapona STOP (Rodia)” και ήδη “my name is MixerRodia Mixer!” διαβάσαμε αυτό:


Όλα να πάνε χάλια, τόσο χάλια όσο δεν γίνετα περισσότερο

Καθε χρονο, εδω και 63 συναπτα ετη, θυμαμαι να ευχομαστε "Καλη Χρονια", "Ευτυχισμενος ο Καινουργιος Χρονος", "Με Υγεια και Ευτυχια το Νεο Ετος", και ενα σωρο αλλες παρομοιες ευχουλες και τιποτα να μη γινεται, ολα να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο, οι ανθρωποι να πεινανε, οι πολεμοι να ευδοκιμουν σε ολο τον πλανητη, οι ασθενειες να θεριζουν, νεα βασανα να εμφανιζονται, τα προβληματα να μενουν αλυτα, τα παιδακια να υποφερουν, οι γεροι να κρυωνουν, τα ζωα να βασανιζονται, οι κυβερνησεις να υποσχονται και να υποσχονται και να υποσχονται, οι ταγοι να κοροιδευουν, πουθενα να μην ησυχαζει ο κοσμακης.

Φετος λοιπον, το πηρα αποφαση: θα ευχηθω το αναποδο, μπας και γινει επιτελους αυτο που ποθουμε ολοι, να ζησουμε αυτη τη χρονια καλυτερα απο τις προηγουμενες, με ειρηνη, με υγεια, χαρα, ευτυχια, εργασια, ζεστασια, φαγητο αφθονο για ολους, νερο καθαρο, χρηματα για τα αναγκαια εξοδα, φορολογια σε ανθρωπινες διαστασεις, ικανοποιητικους μισθους, κλπ κλπ, ο,τι ποθει η ψυχουλα ενος απλου ανθρωπου με δυο λογια.

Αν τιποτε παλι δεν ευοδωθει, δεν θα φταιω, ετσι; Θα φταιει το οτι μοιραζουμε το χρονο σε κομματακια και η αληθεια ειναι πως καμια νεα χρονια δεν ερχεται, κανενας χρονος δεν αλλαζει. Ενας ηταν ο χρονος του ανθρωπου και αυτον τον εφτυσε καποια γκαμηλα (η ο... Μητσοτακης!) και τα πραγματα θα μενουν ιδια στον αιωνα τον απαντα!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΕ!!!! :-))))

..και του χρονου καλυτερη..


ΠΗΓΗ:

http://rodiat7.blogspot.com/2007/12/blog-post_31.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: