Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

«Η τρέλα δεν πάει στα βουνά… Είναι παντός εδάφους!» [Από το blog “Προσοχή δαγκώνει! (Peslac)”]


Στις 5.3.2008, στο blog “ Προσοχή δαγκώνει! (Peslac)” διαβάσαμε αυτό:


Η τρέλα δεν πάει στα βουνά… Είναι παντός εδάφους!


Τι γίνεται, ρε παιδιά στον κόσμο; Θα βγει σωστός ο Θεοδοσάτος στο τέλος, που υποστηρίζει ότι οι μισοί θα πεθάνουμε από ψυχικές ασθένειες... Δεν πειράζει, θα πείτε, θα ζήσουν οι άλλοι μισοί! Αμ δε! Εκείνοι θα πάνε πρώτοι από τους τρελούς!!!

Παντού, όπου γυρίσω τις τελευταίες μέρες, πέφτω πάνω σε ψυχασθενείς, ψυχανώμαλους και, γενικά, ψυχάκηδες! Και δεν μιλώ για τους τυπικούς, συνηθισμένους τρελούς που κυκλοφορούν στις πλατείες ρακένδυτοι και μιλάνε μόνοι τους! Όχι, αυτοί γλίτωσαν νωρίς τη μιζέρια του κόσμου και αποσύρθηκαν στον φανταστικό κόσμο τους, παρέα με νεράιδες, ξωτικά και αντικείμενα που μιλάνε -κάτι σαν υβρίδιο ταινίας του Ντίσνεϊ και του Στήβεν Κινγκ!

Μιλώ για τους καθημερινούς τρελούς, αυτούς που φαίνονται φυσιολογικοί εξωτερικά, αλλά τη γυαλάδα την έχουν στο ματάκι, κάτι σαν τον Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη (του Κιούμπρικ, βρε άχρηστοι, όχι του Φώσκολου!!!) Που τους κοιτάζεις και αναρωτιέσαι πότε θα σου καρφώσουν το τσεκούρι στο δόξα πατρί, να αλλάξεις χωρίστρα... Ο άλλος, λέει, πυροβόλησε και σκότωσε έναν τύπο, επειδή παραβίασε την προτεραιότητα με το αυτοκίνητό του!!! Τον σκότωσε για την προτεραιότητα! Πού πάμε, Θεέ μου;;

Υπάρχει περίπτωση καμιά μέρα να αφήσω τη σακούλα με τα σκουπίδια έξω από τον κάδο, δηλαδή, και να κατέβει καμιά τρελή με τα μπικουτί και το ατμοσίδερο στο χέρι και να με αφήσει στον τόπο;; Ή να αγοράσω το τελευταίο πατατάκι με ρίγανη σε κάνα περίπτερο και να με πατήσει με το αυτοκίνητο κάποιος που δεν το πρόλαβε!!! Ο κόσμος έχει παρανοήσει!!! Μέχρι και μέσα στον Παθ, βλέπεις την κάθε τρελή μουρλοκακομοίρα να κάνει εγγραφές και να βρίζει κοσμάκη κι όταν της ζητάνε εξηγήσεις να το παίζει και θύμα, λες και πρωταγωνιστεί σε σήριαλ του Αντένννα...

Σε τι οφείλεται τόση μούρλα; Τόσο κατακέφαλα μας την έχει βαρέσει η παράνοια και η μιζέρια που βιώνουμε καθημερινά στην Ελλάδα; Θα μου πείτε, πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Κάθε μέρα αυξήσεις στις τιμές, φόροι, απεργίες, μίζες, φακελάκια, διαφθορά, εκβιασμοί, DVD, μηνύσεις... εεεε, θα βαρέσεις μπιέλα κάποτε! Θα αρχίσεις να φωνάζεις "κικιρίκου" σαν τον Κωνσταντίνου στο "Ξύπνα, Βασίλη", θα αρπάξεις και καμιά βαριοπούλα στο χέρι κι όποιον πάρει ο Χάρος! Και το κακό είναι ότι μέχρι να φτάσεις στη Βουλή ή στο Μαξίμου και να τα κάνεις όλα λίμπα, θα έχεις ξεκάνει εν τω μεταξύ όποιον βρεθεί στο δρόμο σου!

Με βλέπω αύριο μεθαύριο να γυρίζω έξω και να ξεκάνω Ηλίθιους... Όχι, που θα κάτσω εγώ να με ξεκάνουν πρώτα εκείνοι! Θα αρχίσω να κατραπακιάζω γραφικούς που βάζουν τέρμα τα ραδιόφωνα, παρκάρουν όπου βρούνε, παραβιάζουν σήματα, πετάνε σκουπίδια κάτω, κλέβουν στα ζύγια ή στα ρέστα, φουσκώνουν τιμές, νοθεύουν... Ό,τι πάρετε, εκατό θα γίνει η κατάσταση! Θα βαρεθώ να κλωτσάω!!!

Γι' αυτό σας λέω... Μείνετε μακριά μου, γιατί δεν ξέρετε πότε θα γίνει το τσαφ! Και αν έχει δίκιο ο ξάδελφος... καλύτερα να τρελαθούμε από τώρα, πριν περιμένουμε και τα χειρότερα με τους πολιτικούς που έχουμε μπλέξει! Διότι, δεν γίνεται... Όλο και κάτι σουρεαλιστικό θα βρούνε να κάνουν για να μας αποτρελάνουν! Βιαστείτε λοιπόν να μπείτε όλοι στην κοσμάρα σας, πριν σας βάλουν εκείνοι για τα καλά!!

Ο Καραμανλής ο μεγάλος δεν είχε πει ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο; Ε, κάτι θα ήξερε... Ειδικά με τους απογόνους που άφησε!!!



ΠΗΓΗ:

http://peslac.pblogs.gr/2008/03/h-trela-den-paei-sta-boyna-einai-pantos-edafoys.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: